Εγγραφή newsletter
Εγγραφείτε στο newsletter της Engineering-Ιntelligence συμπληρώνοντας το email σας.
Κατάλογος σεμιναρίων

Αρχιτεκτονικά - Σχεδιαστικά

Γεωτεχνικά

Ευρωκώδικες

Στατικά Κτηρίων - Σκυρόδεμα

Στατικά Κτηρίων - Χάλυβας

Ενεργειακά

Μηχανολογικά

Real Estate

Κατασκευαστικά

Γεφυροποιία

Οικονομία – Διοίκηση

E-Classroom Πύλη σύγχρονης τηλεκπαίδευσης Engineering-Intelligence
Engineers' Club - Γίνετε μέλη του μεγαλύτερου club μηχανικών στην Ελλάδα!
Συνεργαστείτε μαζί μας

Επιδοτούμενα προγράμματα

Οι υπηρεσίες εκπαίδευσης που παρέχουμε χαρακτηρίζονται από εξαιρετικά χαμηλό κόστος ώστε να είναι προσιτές ακόμα και στους νέους μηχανικούς που βρίσκονται στα πρώτα στάδια της καριέρας τους. Παράλληλα, στα πλαίσια της γενικότερης πελατοκεντρικής φιλοσοφίας μας, παρακολουθούμε στενά όλες τις επιδοτήσεις εκπαίδευσης που ανακοινώνει ή έχει θεσπίσει η πολιτεία και σας ενημερώνουμε διαρκώς για αυτές.

 

ΛΑΕΚ (0,45%)

ΟΑΕΔ

Όλα τα σεμινάρια της Engineering Intelligence δύναται να χρηματοδοτηθούν από πρόγραμμα ΛΑΕΚ (0,45%) του ΟΑΕΔ. Για κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση ή οργανισμό (επιδοτούμενος φορέας) είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε:

  • Ανάλυση των αναγκών εκπαίδευσης των στελεχών της επιχείρησης.
  • Σχεδιασμό και παρουσίαση του προτεινόμενου Προγράμματος Εκπαίδευσης
  • Συνεργασία για την προετοιμασία και την υποβολή της αίτησης υπαγωγής για χρηματοδότηση των προγραμμάτων κατάρτισης του προσωπικού στο λογαριασμό ΟΑΕΔ (ΛΑΕΚ - 0,45%)
  • Υποστήριξη σε όλες τις διαδικασίες παρακολούθησης του έργου.
  • Υποστήριξη για την σύνταξη των αιτήσεων αποπληρωμής.
  • Έκθεση αποτελεσμάτων Αξιολόγησης συμμετεχόντων και εισηγητών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ΛΑΕΚ (0,45%) μπορείτε να αντλήσετε από την τρέχουσα εγκύκλιο του προγράμματος που θα βρείτε στο δικτυακό τόπο: laek.oaed.gr

 

Δράση e-Μηχανικοί του TEE (e-engineers)

e-Μηχανικοί

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στο επιδοτούμενο πρόγραμμα e-Μηχανικοί που διεξήχθη από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος το καλοκαίρι του 2009 στο οποίο η Engineering Intelligence συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία. Εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν σε σύγχρονες επαγγελματικές δεξιότητες περισσότεροι από 100 μηχανικοί διαφόρων ειδικοτήτων, ενώ ξεχώρισαν τα σεμινάρια που οργανώθηκαν σε απαιτητικά εκπαιδευτικά αντικείμενα όπως γεφυροποιία, σήραγγες και στατικές μελέτες κτηρίων.

Δέσμευσή μας να σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα επιδοτούμενα σεμινάρια και τις προσφορές εκπαίδευσης που θα ισχύουν ανά πάσα χρονική στιγμή.

παρακολουθούμε στενά όλες τις επιδοτήσεις εκπαίδευσης που ανακοινώνει ή έχει θεσπίσει η πολιτεία και σας ενημερώνουμε διαρκώς για αυτές

designed by   Rdc Informatics     powered by   Content Optimizer - RDC Informatics' Content Management Platform