Εγγραφή newsletter
Εγγραφείτε στο newsletter της Engineering-Ιntelligence συμπληρώνοντας το email σας.
Κατάλογος σεμιναρίων

Αρχιτεκτονικά - Σχεδιαστικά

Γεωτεχνικά

Ευρωκώδικες

Στατικά Κτηρίων - Σκυρόδεμα

Στατικά Κτηρίων - Χάλυβας

Ενεργειακά

Μηχανολογικά

Real Estate

Κατασκευαστικά

Γεφυροποιία

Οικονομία – Διοίκηση

E-Classroom Πύλη σύγχρονης τηλεκπαίδευσης Engineering-Intelligence
Engineers' Club - Γίνετε μέλη του μεγαλύτερου club μηχανικών στην Ελλάδα!
Συνεργαστείτε μαζί μας

Τρόποι διεξαγωγής σεμιναρίων

Τρόποι διεξαγωγής σεμιναρίων - Engineering-Intelligence

Στην Engineering Intelligence επενδύουμε διαρκώς στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση, με ιδιαίτερη βαρύτητα στα σύγχρονα εποπτικά μέσα διδασκαλίας και στις πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης (e-learning).

Στις φυσικές αίθουσες διδασκαλίας θα βρείτε τον πιο σύγχρονο διαδραστικό εξοπλισμό διδασκαλίας (interactive whiteboards, digitizers, interactive projectors κλπ), ενώ οι πλατφόρμες σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης που έχουν υιοθετηθεί εξαλείφουν κάθε χρονικό ή γεωγραφικό περιορισμό στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Με χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, Engineering Intelligence e-Classroom, τα σεμινάριά μας φτάνουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αρκεί ο συμμετέχων να διαθέτει έναν Η/Υ, μικρόφωνο, ακουστικά και μια σύνδεση στο διαδίκτυο.

Σήμερα τα σεμινάρια της Engineering Intelligence διεξάγονται σε:

  • Φυσικές αίθουσες διδασκαλίας, στην έδρα της Engineering Intelligence στην Αθήνα
  • Φυσικές αίθουσες διδασκαλίας, στο δίκτυο συνεργαζόμενων κέντρων σε όλη την Ελλάδα
  • Εικονικές αίθουσες διδασκαλίας μέσω διαδικτύου, από την πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, όπου μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος το μάθημα από τον χώρο του.
  • Σε χώρους επιχειρήσεων και οργανισμών που επιθυμούν να εκπαιδεύσουν ομάδες στελεχών στο χώρο τους, εφόσον υπάρχουν οι σχετικές προϋποθέσεις διεξαγωγής (χώρος διδασκαλίας, εργαστήριο Η/Υ αν απαιτείται, εποπτικά μέσα παρουσιάσεων κλπ).

Σε σεμινάρια διεξάγονται σε ολιγομελή group, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα διεξαγωγής εξατομικευμένων προγραμμάτων (με τη μορφή ιδιαίτερων μαθημάτων) για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τους τρόπους διεξαγωγής των σεμιναρίων της Engineering Intelligence ή δείτε τα προγραμματισμένα σεμινάρια όπου αναφέρεται και ο τρόπος διεξαγωγής τους.

επενδύουμε διαρκώς στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση, με ιδιαίτερη βαρύτητα στα σύγχρονα εποπτικά μέσα διδασκαλίας και στις πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης (e-learning)

designed by   Rdc Informatics     powered by   Content Optimizer - RDC Informatics' Content Management Platform