Εγγραφή newsletter
Εγγραφείτε στο newsletter της Engineering-Ιntelligence συμπληρώνοντας το email σας.
Κατάλογος σεμιναρίων

Αρχιτεκτονικά - Σχεδιαστικά

Γεωτεχνικά

Ευρωκώδικες

Στατικά Κτηρίων - Σκυρόδεμα

Στατικά Κτηρίων - Χάλυβας

Ενεργειακά

Μηχανολογικά

Real Estate

Κατασκευαστικά

Γεφυροποιία

Οικονομία – Διοίκηση

E-Classroom Πύλη σύγχρονης τηλεκπαίδευσης Engineering-Intelligence
Engineers' Club - Γίνετε μέλη του μεγαλύτερου club μηχανικών στην Ελλάδα!
Συνεργαστείτε μαζί μας

Μεταπτυχιακός Τίτλος στη «Διοίκηση Πράσινων Συστημάτων» στο AEGEAN College, σε ειδική τιμή για όλα τα μέλη του Engineers’ Club

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

AegeanΤο Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης AEGEAN OMIROS College σε συνεργασία με τη Engineering Intelligence, προσφέρει για όλα τα μέλη του Engineers’ Club, την ευκαιρία απόκτησης  Μεταπτυχιακού τίτλου  (MBA) με θέμα τη «Διαχείρηση Οικολογικών Συστημάτων» με προνομιακό κόστος. Πιο συγκεκριμένα για όλα τα μέλη του Engineers’ Club παρέχεται έκπτωση ύψους 2.000 Ευρώ στα δίδακτρα του μεταπτυχιακού, με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

Το MBA Ecological Systems Management που προσφέρεται στο  AEGEAN OMIROS COLLEGE είναι πιστοποιημένο από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας και αποτελεί ένα πρωτοποριακό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών για νυν ή μελλοντικά στελέχη επιχειρήσεων και εξειδικεύεται στη διοίκηση οικολογικών πράσινων συστημάτων.

Οι κάτοχοι του Μεταπτυχιακού Τίτλου «MBA with Ecological Systems Management» εκπαιδεύονται κατάλληλα, αποκτούν σημαντικά επαγγελματικά εφόδια και εξαιρετικές προοπτικές στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της Βελτίωσης Ενεργειακής Αποδοτικότητας και των Πράσινων Τεχνολογιών και Προϊόντων που διεισδύουν ολοένα και περισσότερο στην επιχειρηματικότητα. Ειδικότερα στην Ελλάδα, η πράσινη ανάπτυξη αναμένεται τα επόμενα χρόνια να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης, λόγω της αυξανόμενης ανάγκης για χρήση τεχνολογιών και προϊόντων, που συντελούν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Οι φοιτητές του συγκεκριμένου Μεταπτυχιακού Προγράμματος εξοπλίζονται με την απαραίτητη τεχνογνωσία στις τεχνικές διοίκησης για τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων, που αφορούν το περιβάλλον. 

 

Μαθήματα

  • Management and Organisational Analysis
  • Managing in the Business Context
  • Management Accounting
  • The Green Economy
  • Human Resources Management
  • Strategic Management
  • Waste Management
  • Renewable Energy Sources
  • Research Methodology and Critical Analysis
  • Post-Graduate Dissertation

Το MBA Ecological Systems Management είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα για την ελληνική αγορά, το οποίο προσφέρεται αποκλειστικά από το AEGEAN OMIROS COLLEGE. Ειδικά για τα μέλη του Engineers’ Club με την επίδειξη της κάρτας μέλους, το πρόγραμμα προσφέρεται σε ιδιαίτερα προνομιακό κόστος.

Univercity of Wales Prifysgol Cymru

Αυτός ο τίτλος σπουδών πιστοποιείται και απονέμεται απο το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας. Για περισσότερες λεπτομέριες σχετικά με το Πανεπιστήμιο και τις υπηρεσίες πιστοποίησης επισκεφθείτε το www.wales.ac.uk/validation ή αποστείλατε email στο validation@wales.ac.uk

 

designed by   Rdc Informatics     powered by   Content Optimizer - RDC Informatics' Content Management Platform