Εγγραφή newsletter
Εγγραφείτε στο newsletter της Engineering-Ιntelligence συμπληρώνοντας το email σας.
Κατάλογος σεμιναρίων

Αρχιτεκτονικά - Σχεδιαστικά

Γεωτεχνικά

Ευρωκώδικες

Στατικά Κτηρίων - Σκυρόδεμα

Στατικά Κτηρίων - Χάλυβας

Ενεργειακά

Μηχανολογικά

Real Estate

Κατασκευαστικά

Γεφυροποιία

Οικονομία – Διοίκηση

E-Classroom Πύλη σύγχρονης τηλεκπαίδευσης Engineering-Intelligence
Engineers' Club - Γίνετε μέλη του μεγαλύτερου club μηχανικών στην Ελλάδα!
Συνεργαστείτε μαζί μας

Νέο σεμινάριο: Real Estate Lab (Αγορά – Νομοθεσία – Εκτίμηση – Διαπραγμάτευση)

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016
Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα πολλών συναδέρφων δημιουργήσαμε και σας παρουσιάζουμε με μεγάλη χαρά, μία νέα διημερίδα Real Estate Lab (Αγορά – Νομοθεσία – Εκτίμηση – Διαπραγμάτευση)» για το χώρο των ακινήτων. 
Στόχος του σεμιναρίου είναι η απόκτηση των βασικών γνώσεων σχετικά με την Αγορά Ακινήτων και η πρόσληψη μίας σφαιρικής εικόνας γύρω από τους κύριους παράγοντες που την ορίζουν αλλά και την επηρεάζουν. Μετά από μία εισαγωγή στις βασικές έννοιες της αγοράς ακινήτων και του ακινήτου ως οικονομικού αντικειμένου, παρουσιάζονται όλοι οι κρίσιμοι παράγοντες που επηρεάζουν  την αξία αλλά κυρίως το είδος και το κόστος χρήσης ενός ακινήτου και οι οποίοι κατά συνέπεια παίζουν μεγάλο ρόλο στην αξιοποίηση του. Στη συνέχεια αναλύονται οι βασικές αρχές της εκτιμητικής ακινήτων, οι 5 βασικές μέθοδοι εκπόνησης μελέτης εκτίμησης καθώς και τι χρειάζεται κάποιος για να γίνει πιστοποιημένος εκτιμητής ακινήτων. Ακολούθως αναλύεται η έννοια και ο ρόλος του μεσίτη αστικών συμβάσεων στα ακίνητα και παρουσιάζονται οι ενδεικνυόμενοι τρόποι διαπραγμάτευσης αλλά και οι μέθοδοι σωστής επικοινωνίας και προώθησης ακινήτων. 
Περισσότερες πληροφορίες για το νέο μας σεμινάριο καθώς και την αναλυτική του θεματολογία, μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.
 
designed by   Rdc Informatics     powered by   Content Optimizer - RDC Informatics' Content Management Platform