Εγγραφή newsletter
Εγγραφείτε στο newsletter της Engineering-Ιntelligence συμπληρώνοντας το email σας.
Κατάλογος σεμιναρίων

Αρχιτεκτονικά - Σχεδιαστικά

Γεωτεχνικά

Ευρωκώδικες

Στατικά Κτηρίων - Σκυρόδεμα

Στατικά Κτηρίων - Χάλυβας

Ενεργειακά

Μηχανολογικά

Real Estate

Κατασκευαστικά

Γεφυροποιία

Οικονομία – Διοίκηση

E-Classroom Πύλη σύγχρονης τηλεκπαίδευσης Engineering-Intelligence
Engineers' Club - Γίνετε μέλη του μεγαλύτερου club μηχανικών στην Ελλάδα!
Συνεργαστείτε μαζί μας

Νέο σεμινάριο (Ημερίδα): Internet Marketing & Social Media Vs Συμβατικών Μέσων Επικοινωνίας

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το νέο μας σεμινάριο «Internet Marketing & Social Media Vs Συμβατικών Μέσων Επικοινωνίας», με το οποίο προσπαθούμε να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα και την αποτελεσματικότητα του σύγχρονου ηλεκτρονικού marketing.
Στόχος του σεμιναρίου είναι η γνωριμία και η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τα πλέον διαδεδομένα εργαλεία του internet και η ένταξή τους σε μια νέα στρατηγική επικοινωνίας και προώθησης, συμβατής με τις τεράστιες αλλαγές που συντελούνται στο τρόπο που επηρεάζεται η αγοραστική συμπεριφορά. Η εκρηκτική εξάπλωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και η διαρκώς αυξανόμενη τάση των καταναλωτών να πληροφορούνται και να αγοράζουν μέσω internet, προσφέρουν απίστευτες ευκαιρίες προβολής και προώθησης. Ιδιαίτερα οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες - όπως οι μηχανικοί - αποκτούν τη σπάνια ευκαιρία να τοποθετηθούν στο internet ως ισότιμοι δίπλα σε μεγάλες και αναγνωρίσιμες επιχειρήσεις. Από την άλλη, η απραξία και ο μη συντονισμός στα μηνύματα που εκπέμπει η αγορά,  αποτελούν μεγάλους κινδύνους, ένα περιβάλλον βαθιάς ύφεσης και έντονων αλλαγών των αγοραστικών προτεραιοτήτων.
Στο σεμινάριο αυτό αναπτύσσεται ένα εντελώς νέο μοντέλο που θέτει στο επίκεντρο τη φιλοσοφία της δικτύωσης μεταξύ των ανθρώπων, των επιχειρήσεων και των μηχανημάτων. Με την ολοκλήρωσή του, θα γίνετε φορέας μίας νέας αντίληψης που θα οδηγήσει την επαγγελματική σας δραστηριότητα από τον συγκεντρωτισμό προς τη διανομή, από τον μονόλογο προς τη δημοσιότητα, από την πεπατημένη προς τη δημιουργικότητα, από την προσέλκυση πελατών στην προσέγγισή τους. Θα μάθετε να δημιουργείτε ολοκληρωμένες στρατηγικές δικτύωσης και να εντάσσετε αποτελεσματικά σε αυτές τα ηλεκτρονικά μέσα που τις υπηρετούν.  Όλα τα ανωτέρω επιτυγχάνονται με την ενεργή συμμετοχή των παρακολουθούντων σε ένα workshop, το οποίο «τρέχει» καθόλη τη διάρκεια του σεμιναρίου και στο οποίο, οι συμμετέχοντες εργάζονται στη δημιουργία μίας νέας επιχείρησης και εξασκούνται στην ανάπτυξη εμπορικών πλεονεκτημάτων μέσω της χρήσης των πλέον επίκαιρων εργαλείων προώθησης και δικτύωσης τόσο εντός όσο και εκτός internet. Ενθαρρύνεται έτσι η καινοτομική σκέψη και η αντίληψη της συνεργασίας και της δικτύωσης.
Περισσότερες πληροφορίες για το νέο μας σεμινάριο καθώς και την αναλυτική του θεματολογία, μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

designed by   Rdc Informatics     powered by   Content Optimizer - RDC Informatics' Content Management Platform