Εγγραφή newsletter
Εγγραφείτε στο newsletter της Engineering-Ιntelligence συμπληρώνοντας το email σας.
Κατάλογος σεμιναρίων

Αρχιτεκτονικά - Σχεδιαστικά

Γεωτεχνικά

Ευρωκώδικες

Στατικά Κτηρίων - Σκυρόδεμα

Στατικά Κτηρίων - Χάλυβας

Ενεργειακά

Μηχανολογικά

Real Estate

Κατασκευαστικά

Γεφυροποιία

Οικονομία – Διοίκηση

E-Classroom Πύλη σύγχρονης τηλεκπαίδευσης Engineering-Intelligence
Engineers' Club - Γίνετε μέλη του μεγαλύτερου club μηχανικών στην Ελλάδα!
Συνεργαστείτε μαζί μας

Νέο σεμινάριο (Ημερίδα) – Συντήρηση & Επισκευές Φ/Β συστημάτων

Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθεια μας να εμπλουτίζουμε τη γκάμα των σεμιναρίων μας για τις ΑΠΕ αλλά και ικανοποιώντας τη ζήτηση πολλών σπουδαστών μας για το συγκεκριμένο αντικείμενο, σας παρουσιάζουμε το νέο μας σεμινάριο «Συντήρηση & Επισκευές Φ/Β συστημάτων».

Στόχος του σεμιναρίου είναι αναλύσει και να παρουσιάσει όλα τα κρίσιμα σημεία της συντήρησης Φ/Β συστημάτων καθώς και των επισκευών που ενδεχομένως αυτά μπορεί να χρειαστούν. Η γεωμετρική αύξηση των Φ/Β εγκαταστάσεων, η πληθώρα και η διαφορετικότητα των χρησιμοποιούμενων υλικών αλλά και η ανάγκη της απρόσκοπτης και αδιάλειπτης λειτουργίας τους, έχει καταστήσει την ανάγκη  της έγκαιρης & σωστής τεχνικής υποστήριξης ύψιστης σημασίας, είτε αυτή είναι προληπτική, είτε όχι. Ξεκινώντας από τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά των Φ/Β εγκαταστάσεων, εστιάζουμε σε αυτά που είναι πιθανότερο να χρειάζονται συντήρηση ή επισκευή. Στη συνέχεια παρουσιάζεται αναλυτικά όλη η πορεία μιας προγραμματισμένης συντήρησης αλλά και τι απαιτείται για μια έγκαιρη και αποτελεσματική επισκευή. Ακολούθως αναλύονται διάφορες μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων ή αποφυγής δυσλειτουργιών που έχουν ως συνέπεια, προβλήματα στην παραγωγή. Συνεχίζοντας παρουσιάζονται όλα τα πλεονεκτήματα του πλήρους τεχνικού φακέλου μιας εγκατάστασης αλλά και η σημασία του σωστού αρχικού σχεδιασμού και υλοποίησης, αναφορικά με την μελλοντική λειτουργία ενός έργου.

Τέλος γίνεται αναφορά στο πως ένα συμβόλαιο συντήρησης μπορεί να επηρεάσει θετικά  διάφορες χρηματοοικονομικές παραμέτρους του έργου, όπως το κόστος ασφάλισης, η βελτιστοποίηση της παραγωγής ή η το συντομότερο δυνατό αποκατάσταση της, σε περίπτωση βλάβης. Όλα τα ανωτέρω επιτυγχάνονται με τη συνδυασμένη χρήση πλούσιου φωτογραφικού και οπτικοακουστικού υλικού από  υλοποιημένα έργα.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο μας σεμινάριο καθώς και την αναλυτική του θεματολογία, μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

designed by   Rdc Informatics     powered by   Content Optimizer - RDC Informatics' Content Management Platform