Εγγραφή newsletter
Εγγραφείτε στο newsletter της Engineering-Ιntelligence συμπληρώνοντας το email σας.
Κατάλογος σεμιναρίων

Αρχιτεκτονικά - Σχεδιαστικά

Γεωτεχνικά

Ευρωκώδικες

Στατικά Κτηρίων - Σκυρόδεμα

Στατικά Κτηρίων - Χάλυβας

Ενεργειακά

Μηχανολογικά

Real Estate

Κατασκευαστικά

Γεφυροποιία

Οικονομία – Διοίκηση

E-Classroom Πύλη σύγχρονης τηλεκπαίδευσης Engineering-Intelligence
Engineers' Club - Γίνετε μέλη του μεγαλύτερου club μηχανικών στην Ελλάδα!
Συνεργαστείτε μαζί μας

Νέο σεμινάριο (Ημερίδα) - Τακτοποίηση αυθαιρέτων – Έλεγχος Δομικής Τρωτότητας

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Ανταποκρινόμενοι άμεσα στη νέα πρόκληση που δημιουργεί στην αγορά των μηχανικών, η εφαρμογή του νόμου 4014 περί τακτοποίησης των αυθαιρέτων και στην ανάγκη των συναδέρφων μηχανικών να ενημερωθούν έγκαιρα και σωστά , σας παρουσιάζουμε το νέο μας σεμινάριο «Τακτοποίηση αυθαιρέτων – Έλεγχος Δομικής Τρωτότητας».

Επίβλεψη σκελετών κτιρίων από οπλισμένο σκυρόδεμαΣτόχος του σεμιναρίου είναι να αναλύσει και να παρουσιάσει πλήρως όλες τις παραμέτρους που αφορούν την τακτοποίηση των αυθαιρέτων σύμφωνα με τον νόμο  4014. Ξεκινώντας από μία σύντομη παρουσίαση του νόμου, παρουσιάζονται όλες οι αναγκαίες ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν καθώς και οι απαραίτητοι έλεγχοι που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν από την τακτοποίηση. Στη συνέχεια παρουσιάζονται διεξοδικά όλα τα βήματα συγκρότησης του φακέλου, οι έλεγχοι δομικής τρωτότητας του κτιρίου, και τα απαιτούμενα έγγραφα. Ακολούθως αναλύονται οι παράμετροι που βοηθούν στην αξιολόγηση της δομικής τρωτότητας και για την  περίπτωση που απαιτείται μελέτη παρουσιάζονται όλα τα σύγχρονα υπολογιστικά εργαλεία αλλά και το θεσμικό καθεστώς για τις μελέτες αποτίμησης. Τέλος γίνεται επίδειξη ορισμένων βασικών προγραμμάτων υπολογιστή που χρησιμοποιούνται τόσο για την δομική τρωτότητα όσο και για τις διαδικασίες αποτίμησης αλλά και για την συμπλήρωση των απαραίτητων εντύπως και του υπολογισμού του προστίμου. Τις εισηγήσεις του σεμιναρίου θα πραγματοποιήσει ο κ. Βαδαλούκας Γιώργος, Πολιτικός Μηχανικός, Αντιπρόεδρος Εθνικής Επιτροπής Αντισεισμικής Μηχανικής.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο μας σεμινάριο καθώς και την αναλυτική του θεματολογία, μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

designed by   Rdc Informatics     powered by   Content Optimizer - RDC Informatics' Content Management Platform