Εγγραφή newsletter
Εγγραφείτε στο newsletter της Engineering-Ιntelligence συμπληρώνοντας το email σας.
Κατάλογος σεμιναρίων

Αρχιτεκτονικά - Σχεδιαστικά

Γεωτεχνικά

Ευρωκώδικες

Στατικά Κτηρίων - Σκυρόδεμα

Στατικά Κτηρίων - Χάλυβας

Ενεργειακά

Μηχανολογικά

Real Estate

Κατασκευαστικά

Γεφυροποιία

Οικονομία – Διοίκηση

E-Classroom Πύλη σύγχρονης τηλεκπαίδευσης Engineering-Intelligence
Engineers' Club - Γίνετε μέλη του μεγαλύτερου club μηχανικών στην Ελλάδα!
Συνεργαστείτε μαζί μας

Μεγάλη Διάκριση για την Engineering Intelligence

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Με το Χρυσό βραβείο στη κατηγορία «Δια βίου Μάθηση» διακρίθηκε η Engineering Intelligence για την δράση της  στο τομέα της Εκπαίδευσης Μηχανικών, στα Βραβεία Education Business Awards 2017 powered by RDC Informatics. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Μαΐου, στον πολυχώρο Αθηναίς.

Το βραβείο παρέλαβαν ο κ. Παναγιώτης Κουτσαντώνης, Γενικός Διευθυντής και η κα. Στεφανία Βασιλομιχελάκη, Συντονίστρια Εκπαιδεύσεων της Engineering Intelligence.

Η Engineering Intelligence από το 2007 μέχρι και σήμερα, παρέχει στον επαγγελματία μηχανικό υπηρεσίες εκπαίδευσης και κατάρτισης σε εφαρμοσμένα πεδία της αγοράς εργασίας των μελετών και των κατασκευών. Η ομάδα της Engineering Intelligence συνεργάζεται στενά με έμπειρους αλλά και επιστημονικά καταρτισμένους μηχανικούς, έχοντας ως στόχο τη μετάδοση της γνώσης και εμπειρίας που απαιτείται για να εκπονεί και να υλοποιεί ο μηχανικός τις μελέτες, επιβλέψεις και κατασκευές του με ασφάλεια και ποιότητα. Κύριο μέλημα αλλά και μόνιμος στόχος μας είναι να διευρύνουμε τα προσφερόμενα εκπαιδευτικά μας αντικείμενα και σε άλλους τομείς, διατηρώντας πάντα την ποιότητα αλλά και ικανοποιώντας όλες τις ανάγκες εκπαίδευσης που προκύπτουν στον ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο της μηχανικής.

Μάθετε περισσότερα για τα Σεμινάρια Μηχανικών 

designed by   Rdc Informatics     powered by   Content Optimizer - RDC Informatics' Content Management Platform