Εγγραφή newsletter
Εγγραφείτε στο newsletter της Engineering-Ιntelligence συμπληρώνοντας το email σας.
Κατάλογος σεμιναρίων

Αρχιτεκτονικά - Σχεδιαστικά

Γεωτεχνικά

Ευρωκώδικες

Στατικά Κτηρίων - Σκυρόδεμα

Στατικά Κτηρίων - Χάλυβας

Ενεργειακά

Μηχανολογικά

Real Estate

Κατασκευαστικά

Γεφυροποιία

Οικονομία – Διοίκηση

E-Classroom Πύλη σύγχρονης τηλεκπαίδευσης Engineering-Intelligence
Engineers' Club - Γίνετε μέλη του μεγαλύτερου club μηχανικών στην Ελλάδα!
Συνεργαστείτε μαζί μας

Νέο σεμινάριο: Σχεδιασμός και Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων

Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010

Σεμινάριο Φωτοβολταϊκών H Engineering Intelligence ανακοινώνει νέο σεμινάριο που απευθύνεται σε μηχανικούς με τίτλο «Σχεδιασμός και Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων».

Η εγκατάσταση ενός Φ/Β συστήματος είναι μία αξιόλογη περιβαλλοντική επένδυση. Κάθε κιλοβατώρα ηλεκτρισμού που παράγεται από ορυκτά καύσιμα, επιβαρύνει την ατμόσφαιρα με ένα κιλό, περίπου, διοξειδίου του άνθρακα. Παράγοντας ρεύμα από τον ήλιο αποφεύγουμε την παραγωγή του προαναφερόμενου ρύπου και προστατεύουμε το περιβάλλον. Μπορούμε απλά να πούμε ότι ένα τετραγωνικό μέτρο Φ/Β πλαισίων ισοδυναμεί περίπου με 10 δέντρα!

Εκτός όμως από περιβαλλοντική, τα παρεχόμενα κίνητρα την καθιστούν και ενδιαφέρουσα οικονομική επένδυση με μεσομακροπρόθεσμη απόδοση. Σε καμία όμως περίπτωση δεν ισχύουν οι απλουστευμένες υπεραποδόσεις, που υπόσχονται ορισμένες εταιρείες. Κατά συνέπεια, ο σκοπός του σεμιναρίου, είναι ο μηχανικός που θα το παρακολουθήσει να είναι σε θέση να διαστασιολογήσει μία Φ/Β εγκατάσταση, χωρίς τη χρήση κατάλληλου λογισμικού και χωρίς να κάνει χρήση απλουστευμένων υπολογισμών οι οποίοι δίνουν υπεραποδόσεις. Επιπρόσθετα το σεμινάριο έχει στόχο την ενημέρωση επαγγελματιών και μηχανικών για τις τρέχουσες εξελίξεις στα θέματα Φ/Β τεχνολογίας και των εφαρμογών τους.

Το νέο σεμινάριο διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της Engineering Intelligence στην Αθήνα, καθώς και στο δίκτυο των συνεργαζόμενων εκπαιδευτικών κέντρων Engineering i-Points σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο κάνοντας κλικ εδώ.
designed by   Rdc Informatics     powered by   Content Optimizer - RDC Informatics' Content Management Platform