Εγγραφή newsletter
Εγγραφείτε στο newsletter της Engineering-Ιntelligence συμπληρώνοντας το email σας.
Κατάλογος σεμιναρίων

Αρχιτεκτονικά - Σχεδιαστικά

Γεωτεχνικά

Ευρωκώδικες

Στατικά Κτηρίων - Σκυρόδεμα

Στατικά Κτηρίων - Χάλυβας

Ενεργειακά

Μηχανολογικά

Real Estate

Κατασκευαστικά

Γεφυροποιία

Οικονομία – Διοίκηση

E-Classroom Πύλη σύγχρονης τηλεκπαίδευσης Engineering-Intelligence
Engineers' Club - Γίνετε μέλη του μεγαλύτερου club μηχανικών στην Ελλάδα!
Συνεργαστείτε μαζί μας

Μοναδική προσφορά σε θερμογραφικές / θερμικές κάμερες και άλλον εξοπλισμό ενεργειακής επιθεώρησης και ελέγχου η/μ εγκαταστάσεων

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

Pv cellsΗ εταιρία Intelligent Technologies αντιπροσωπεύει στη χώρα μας τα πλέον σύγχρονα μοντέλα θερμογραφικής / θερμικής κάμερας του Σουηδικού οίκου FLIR και προσφέρει σε όλα τα μέλη του Engineer's Club έκπτωση 5% σε κάθε αγορά τους.

Όπως ίσως θα γνωρίζετε, οι θερμικές κάμερες είναι ένα σύγχρονο εργαλείο για τον εντοπισμό διαρροών, υγρασίας, τον έλεγχο των μονώσεων και της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων, καθώς και για τον εντοπισμό υπέρθερμων σημείων στις ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις, τα οποία έχουν υψηλή πιθανότητα να εξελιχθούν σε βλάβες και μάλιστα καταστροφικές με σημαντικό κόστος (πυρκαγιά, ολικές/μερικές καταστροφές μηχανών, κτλ). Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ανίχνευση "καμμένων" στοιχείων σε ένα φωτοβολταϊκό πάνελ.

Οι κάμερες είναι φορητές, Σουηδικής προελεύσεως, με Ελληνικό μενού λειτουργιών και οδηγίες χρήσεως, με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του πρωτοπόρου και παγκόσμιου ηγέτη στον χώρο των συσκευών θερμικής απεικόνισης FLIR.

Η εταιρία διαθέτει ακόμη όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό για την ενεργειακή επιθεώρηση των κτιρίων όπως είναι η θύρα υποπίεσης, υγρασιόμετρα, κτλ.

Για περισσότερες πληροφορίες τα μέλη του Engineers’ Club, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.infra.gr ή να επικοινωνήσουν άμεσα με την Intelligent Technologies στο τηλέφωνο 2351062557 καθώς και μέσω e-mail στο info@inteltech.gr.

Thermal cameras
designed by   Rdc Informatics     powered by   Content Optimizer - RDC Informatics' Content Management Platform