Εγγραφή newsletter
Εγγραφείτε στο newsletter της Engineering-Ιntelligence συμπληρώνοντας το email σας.
Κατάλογος σεμιναρίων

Αρχιτεκτονικά - Σχεδιαστικά

Γεωτεχνικά

Ευρωκώδικες

Στατικά Κτηρίων - Σκυρόδεμα

Στατικά Κτηρίων - Χάλυβας

Ενεργειακά

Μηχανολογικά

Real Estate

Κατασκευαστικά

Γεφυροποιία

Οικονομία – Διοίκηση

E-Classroom Πύλη σύγχρονης τηλεκπαίδευσης Engineering-Intelligence
Engineers' Club - Γίνετε μέλη του μεγαλύτερου club μηχανικών στην Ελλάδα!
Συνεργαστείτε μαζί μας

e-Poleodomia, Geo Real Estate: Αποκτήστε τις μοναδικές καινοτόμες εφαρμογές G.I.S (Geographic Information System) της Geovalues & δείτε χρήσεις γης, όρους δόμησης, Α.Α.Α κλπ , σε οποιαδήποτε πόλη & οικισμό της Ελλάδος, με εκπτώσεις απο 20 έως 50% & πολλές άτοκες δόσεις !!

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

Η δυνατότητα πλοήγησης, σε οποιοδήποτε σημείο της ελλάδος πάνω σε ψηφιακούς (vector) χάρτες,, με απλό και φιλικό τρόπο με την χρήση καινοτόμων εφαρμογών των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (G.I.S /Geographic Information System) και η άμεση άντληση :

  • Χωροταξικής , πολεοδομικής πληροφορίας, για κάθε ακίνητο είτε εντός, είτε εκτος σχεδίου,
  • Αξιολόγηση, εκτίμηση και ο υπολογισμός της αντικειμενικής του αξίας κλπ &
  • Τεκμηρίωση των πληροφοριών με τα επίσημα δεδομένα (> 37.000 Φεκ, >6.000 Raster χάρτες ΓΠΣ, ΣΧΟΟΑΠ, ΖΟΕ, ΠΕΡΠΟ, >22.000 υπομνήματα κλπ)

ανέκαθεν ηταν για τους μηχανικούς, μελετητές, μεσίτες, δικηγόρους, συμβούλους επιχειρήσεων κλπ , μια επίπονη – χρονοβόρα και δαπανηρή υπόθεση...

Η Geovalues μετουσίωσε τις ανάγκες των επαγγελματιών, σε καινοτόμες , φιλικές και οικονομικά προσιτές εφαρμογές G.I.S. !!

e-Poleodomia, Geo Real Estate και με ενα κλικ στην οθόνη του υπολογιστή σας, πάρτε άμεση πληροφόρηση & τεκμηρίωση για τις χρήσεις γης, όρους δόμησης, Α.Α.Α κλπ σε οποιοδήποτε πόλη και οικισμό της Ελλάδος, !!

E-poleodomia Geo Real Estate


e-Poleodomia, Geo Real Estate

Αξιοποιείστε την ευκαιρία της συνεργασίας της Geovalues με το Engineers’ Club και αποκτήστε την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει με εκπτώσεις απο 20 έως 50% και πολλές άτοκες δόσεις !!

Για την εξυπηρέτηση τους τα μέλη του Engineers’ Club, μπορούν να επικοινωνούν με την Geovalues στο τηλέφωνο (210) 970 6300 (κ. Καπακλης) ή μέσω e-mail στο info@geovalues.gr.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία Geovalues.gr μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.geovalues.gr.

designed by   Rdc Informatics     powered by   Content Optimizer - RDC Informatics' Content Management Platform