Εγγραφή newsletter
Εγγραφείτε στο newsletter της Engineering-Ιntelligence συμπληρώνοντας το email σας.
Κατάλογος σεμιναρίων

Αρχιτεκτονικά - Σχεδιαστικά

Γεωτεχνικά

Ευρωκώδικες

Στατικά Κτηρίων - Σκυρόδεμα

Στατικά Κτηρίων - Χάλυβας

Ενεργειακά

Μηχανολογικά

Real Estate

Κατασκευαστικά

Γεφυροποιία

Οικονομία – Διοίκηση

E-Classroom Πύλη σύγχρονης τηλεκπαίδευσης Engineering-Intelligence
Engineers' Club - Γίνετε μέλη του μεγαλύτερου club μηχανικών στην Ελλάδα!
Συνεργαστείτε μαζί μας

10 εκπαιδευτικά κέντρα Engineering i-point πανελλαδικά, ήδη σε λειτουργία

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

H Engineering Intelligence, καινοτόμος εκπαιδευτικός οργανισμός δια-βίου μάθησης για μηχανικούς, ανακοινώνει την ίδρυση και λειτουργία 10 εκπαιδευτικών κέντρων πανελλαδικά. Μέσα σε 3 μήνες από τη δημιουργία του πρώτου licensed σημείου του εκπαιδευτικού οργανισμού στη Θεσσαλονίκη, ιδρύθηκαν και βρίσκονται ήδη σε λειτουργία 10 εκπαιδευτικά κέντρα με πανελλαδική διασπορά, υπό τον διακριτικό τίτλο Engineering i-point. Τα νέα εκπαιδευτικά κέντρα εκτός από Αθήνα και Θεσσαλονίκη βρίσκονται σε Αγρίνιο, Δράμα, Ιωάννινα, Καβάλα, Λαμία, Σάμος, Χαλκίδα και Χανιά.
Στα νέα εκπαιδευτικά κέντρα παρέχεται το σύνολο των εκπαιδευτικών λύσεων της Engineering Intelligence με καινοτόμα σεμινάρια για στατικές και αρχιτεκτονικές μελέτες μηχανικών, ευρωκώδικες και κανονισμούς δόμησης, real estate και άλλα κατασκευαστικά θέματα. Ιδιαίτερη επιτυχία γνωρίζουν τα ενεργειακά σεμινάρια που διεξάγονται στα κέντρα Engineering i-point τα οποία καλύπτουν θεματολογία για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων, ενεργειακές μελέτες, αρχές βιοκλιματικού σχεδιασμού, βιοκαύσιμα, γεωθερμία, αιολική ενέργεια, φυσικό αέριο κ.α.
Η Engineering Intelligence είναι ένας καινοτόμος εκπαιδευτικός οργανισμός δια βίου μάθησης, που έχει ως κύρια αποστολή να παρέχει στον επαγγελματία μηχανικό υπηρεσίες εκπαίδευσης και κατάρτισης σε εφαρμοσμένα πεδία της αγοράς εργασίας των μελετών και κατασκευών. Η θεματολογία των σεμιναρίων αφορά εξειδικευμένα πακέτα λογισμικού για μηχανικούς, την αντίστοιχη τεχνική νομοθεσία και κανονισμούς, καθώς και πρακτικές απαντήσεις σε θέματα της κάθε ειδικότητας.

Περισσότερες πληροφορίες για την Engineering Intelligence καθώς και το δίκτυο συνεργαζόμενων εκπαιδευτικών κέντρων Engineering i-Points μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.engineering-intelligence.gr. Το δίκτυο των εκπαιδευτικών κέντρων Engineering i-points αναπτύσσεται από την Digital Business Netwroks Ltd (www.dbn.gr).
designed by   Rdc Informatics     powered by   Content Optimizer - RDC Informatics' Content Management Platform