Εγγραφή newsletter
Εγγραφείτε στο newsletter της Engineering-Ιntelligence συμπληρώνοντας το email σας.
Κατάλογος σεμιναρίων

Αρχιτεκτονικά - Σχεδιαστικά

Γεωτεχνικά

Ευρωκώδικες

Στατικά Κτηρίων - Σκυρόδεμα

Στατικά Κτηρίων - Χάλυβας

Ενεργειακά

Μηχανολογικά

Real Estate

Κατασκευαστικά

Γεφυροποιία

Οικονομία – Διοίκηση

E-Classroom Πύλη σύγχρονης τηλεκπαίδευσης Engineering-Intelligence
Engineers' Club - Γίνετε μέλη του μεγαλύτερου club μηχανικών στην Ελλάδα!
Συνεργαστείτε μαζί μας

Νέο εκπαιδευτικό κέντρο Engineering i-Point στο κέντρο της Πάτρας

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

H Engineering Intelligence ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του επίσημου Engineering i-Point για το Νομό Αχαΐας. Το νέο εκπαιδευτικό κέντρο βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας, στη συμβολή των οδών Γεροκωστοπούλου 1 & 'Οθωνος - Αμαλίας, στον 1ο όροφο. Τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσει να παρέχει το σύνολο των εκπαιδευτικών αντικειμένων της Engineering Intelligence για να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες δια βίου εκπαίδευσης και εξειδίκευσης μηχανικών και συναφών ειδικοτήτων στο Νομό Αχαΐας και την ευρύτερη περιοχή.

Η Engineering Intelligence είναι ένας καινοτόμος εκπαιδευτικός οργανισμός δια βίου μάθησης, που έχει ως κύρια αποστολή να παρέχει στον επαγγελματία μηχανικό υπηρεσίες εκπαίδευσης και κατάρτισης σε εφαρμοσμένα πεδία της αγοράς εργασίας των μελετών και κατασκευών. Η θεματολογία των σεμιναρίων αφορά εξειδικευμένα πακέτα λογισμικού για μηχανικούς, την αντίστοιχη τεχνική νομοθεσία και κανονισμούς, καθώς και πρακτικές απαντήσεις σε θέματα της κάθε ειδικότητας. Το σύνολο των εκπαιδευτικών υπηρεσιών της Engineering Intelligence διατίθεται σε όλη την Ελλάδα μέσα από το δίκτυο συνεργαζόμενων εκπαιδευτικών κέντρων Engineering i-Points.

Περισσότερες πληροφορίες για την Engineering Intelligence καθώς και το δίκτυο συνεργαζόμενων εκπαιδευτικών κέντρων Engineering i-Points μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.engineering-intelligence.gr.
designed by   Rdc Informatics     powered by   Content Optimizer - RDC Informatics' Content Management Platform