Εγγραφή newsletter
Εγγραφείτε στο newsletter της Engineering-Ιntelligence συμπληρώνοντας το email σας.
Κατάλογος σεμιναρίων

Αρχιτεκτονικά - Σχεδιαστικά

Γεωτεχνικά

Ευρωκώδικες

Στατικά Κτηρίων - Σκυρόδεμα

Στατικά Κτηρίων - Χάλυβας

Ενεργειακά

Μηχανολογικά

Real Estate

Κατασκευαστικά

Γεφυροποιία

Οικονομία – Διοίκηση

E-Classroom Πύλη σύγχρονης τηλεκπαίδευσης Engineering-Intelligence
Engineers' Club - Γίνετε μέλη του μεγαλύτερου club μηχανικών στην Ελλάδα!
Συνεργαστείτε μαζί μας

Ειδικές Τιμές Σεμιναρίων για Φοιτητές & Άνεργους

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

Ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις που έχει δημιουργήσει η κρίση στη χώρα μας και ιδιαίτερα στο χώρο των τεχνικών επαγγελμάτων, αλλά και συνεχίζοντας τη διαρκή προσπάθεια μας για καλύτερες και οικονομικότερες εκπαιδεύσεις, δημιουργήσαμε το πρόγραμμα «Φοιτητές – Άνεργοι 2013». Πιο συγκεκριμένα παρέχουμε τη δυνατότητα σε ανέργους και φοιτητές να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια μας κατά το διάστημα Ιουνίου – Ιουλίου με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Ταυτόχρονα θα  δώσουμε και 10 υποτροφίες για δωρεάν παρακολούθηση σεμιναρίου σε 10 από τους συναδέρφους που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα.
Όσοι λοιπόν από εσάς είστε άνεργοι ή φοιτητές και επιθυμείτε να συμμετέχετε στα σεμινάρια με τις ειδικές τιμές, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας δηλώσετε ποια από τα σεμινάρια μας  θα επιθυμούσατε να παρακολουθήσετε, μέχρι την Δευτέρα 27/5/13. Την επόμενη ημέρα (Τρίτη 28/5) και ώρα 11:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας η κλήρωση για τις 10 υποτροφίες που θα δοθούν σε 10 από τους ενδιαφερόμενους. Επίσης την ίδια μέρα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας το πρόγραμμα των σεμιναρίων μας για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, ώστε να μπορέσετε να κάνετε καλύτερα το χρονοπρογραμματισμό σας. Μερικά βασικά σημεία του προγράμματος είναι:  
 
Χαρακτηριστικά προγράμματος:

  • Το πρόγραμμα αφορά αποκλειστικά ανέργους και φοιτητές οποιουδήποτε επιπέδου σπουδών (προπτυχιακό – μεταπτυχιακό – διδακτορικό κλπ).
  • Η πιστοποίηση των ανέργων γίνεται με την προσκόμιση κάρτας ανεργίας, ενώ των φοιτητών με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας.
  • Οι ειδικές τιμές ισχύουν αποκλειστικά για ανέργους με κάρτα ανεργίας και φοιτητές, και μόνο για σεμινάρια που θα υλοποιηθούν την περίοδο Ιουνίου – Ιουλίου 2013. Οι τιμές αυτές αναφέρονται αναλυτικά στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
  • Ο χρονοπρογραμματισμός των σεμιναρίων αλλά και το ποια από αυτά θα διεξαχθούν, θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ενδιαφερομένων, αλλά και από τη διαθεσιμότητα των αντίστοιχων εισηγητών καθώς και των αιθουσών του εκπαιδευτηρίου.
  • Οι 10 τυχεροί που θα κερδίσουν μία από τις υποτροφίες μας, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν δωρεάν κάποιο από τα σεμινάρια που τους ενδιαφέρουν, αμέσως μόλις δημιουργηθεί το πρώτο αντίστοιχο τμήμα.

Σας ευχαριστούμε για τον ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη σας και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση χρειαστείτε στο seminars@engineering-intelligence.gr και στο 210-5157260.

designed by   Rdc Informatics     powered by   Content Optimizer - RDC Informatics' Content Management Platform