Εγγραφή newsletter
Εγγραφείτε στο newsletter της Engineering-Ιntelligence συμπληρώνοντας το email σας.
Κατάλογος σεμιναρίων

Αρχιτεκτονικά - Σχεδιαστικά

Γεωτεχνικά

Ευρωκώδικες

Στατικά Κτηρίων - Σκυρόδεμα

Στατικά Κτηρίων - Χάλυβας

Ενεργειακά

Μηχανολογικά

Real Estate

Κατασκευαστικά

Γεφυροποιία

Οικονομία – Διοίκηση

E-Classroom Πύλη σύγχρονης τηλεκπαίδευσης Engineering-Intelligence
Νεάπολις Πάφος
Engineers' Club - Γίνετε μέλη του μεγαλύτερου club μηχανικών στην Ελλάδα!
Συνεργαστείτε μαζί μας
Shadow.gr
iScool

Internet Marketing & Social Media Vs Συμβατικών Μέσων Επικοινωνίας

Κωδικός:Eng063
Τίτλος:Internet Marketing & Social Media Vs Συμβατικών Μέσων Επικοινωνίας
Κατηγορία:Οικονομία – Διοίκηση
Διάρκεια:6 ώρεςΕκδήλωση Ενδιαφέροντος
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Τρόπος Διεξαγωγής:ClassRoom Training
 
Περιγραφή:

Internet Marketing & Social Media Vs Συμβατικών Μέσων Επικοινωνίας Στόχος - Αντικείμενο σεμιναρίου:

Στόχος του σεμιναρίου είναι η γνωριμία και η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τα πλέον διαδεδομένα εργαλεία του internet και η ένταξή τους σε μια νέα στρατηγική επικοινωνίας και προώθησης, συμβατής με τις τεράστιες αλλαγές που συντελούνται στο τρόπο που επηρεάζεται η αγοραστική συμπεριφορά. Η εκρηκτική εξάπλωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και η διαρκώς αυξανόμενη τάση των καταναλωτών να πληροφορούνται και να αγοράζουν μέσω internet, προσφέρουν απίστευτες ευκαιρίες προβολής και προώθησης. Ιδιαίτερα οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες - όπως οι μηχανικοί - αποκτούν τη σπάνια ευκαιρία να τοποθετηθούν στο internet ως ισότιμοι δίπλα σε μεγάλες και αναγνωρίσιμες επιχειρήσεις. Από την άλλη, η απραξία και ο μη συντονισμός στα μηνύματα που εκπέμπει η αγορά,  αποτελούν μεγάλους κινδύνους, ένα περιβάλλον βαθιάς ύφεσης και έντονων αλλαγών των αγοραστικών προτεραιοτήτων.
Στο σεμινάριο αυτό αναπτύσσεται ένα εντελώς νέο μοντέλο που θέτει στο επίκεντρο τη φιλοσοφία της δικτύωσης μεταξύ των ανθρώπων, των επιχειρήσεων και των μηχανημάτων. Με την ολοκλήρωσή του, θα γίνετε φορέας μίας νέας αντίληψης που θα οδηγήσει την επαγγελματική σας δραστηριότητα από τον συγκεντρωτισμό προς τη διανομή, από τον μονόλογο προς τη δημοσιότητα, από την πεπατημένη προς τη δημιουργικότητα, από την προσέλκυση πελατών στην προσέγγισή τους. Θα μάθετε να δημιουργείτε ολοκληρωμένες στρατηγικές δικτύωσης και να εντάσσετε αποτελεσματικά σε αυτές τα ηλεκτρονικά μέσα που τις υπηρετούν.  Όλα τα ανωτέρω επιτυγχάνονται με την ενεργή συμμετοχή των παρακολουθούντων σε ένα workshop, το οποίο «τρέχει» καθόλη τη διάρκεια του σεμιναρίου και στο οποίο, οι συμμετέχοντες εργάζονται στη δημιουργία μίας νέας επιχείρησης και εξασκούνται στην ανάπτυξη εμπορικών πλεονεκτημάτων μέσω της χρήσης των πλέον επίκαιρων εργαλείων προώθησης και δικτύωσης τόσο εντός όσο και εκτός internet. Ενθαρρύνεται έτσι η καινοτομική σκέψη και η αντίληψη της συνεργασίας και της δικτύωσης. 

 

Σε ποιους απευθύνεται:

Στους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων που διατηρούν δικό τους γραφείο ή εργάζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες και επιθυμούν να ενημερωθούν για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να επικοινωνούν τις υπηρεσίες τους και να αναπτύξουν το πελατολόγιο τους. Επίσης σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και τις εταιρείες του χώρου των τεχνικών επαγγελμάτων, οι οποίοι θέλουν να εξοικειωθούν με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία προώθησης υπηρεσιών & προϊόντων. 

 

Προαπαιτούμενες γνώσεις:

Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις για την παρακολούθηση του σεμιναρίου.
 

Ύλη Σεμιναρίου:

Internet Marketing & Social Media Vs Συμβατικών Μέσων Επικοινωνίας

 1. Το νέο τοπίο στην επικοινωνία και την αγορά. Η φθίνουσα αποτελεσματικότητα των συμβατικών μέσων διαφήμισης και των πωλήσεων.
 2. Πώς το internet χρησιμοποιείται στην καθημερινή ζωή στο γραφείο, το σπίτι και εν κινήσει μέσω των έξυπνων κινητών τηλεφώνων.
 3. Η νέα αρχιτεκτονική στη σχέση με τους πελάτες: από το να πείσουμε να αγοράσουν, στο να βρισκόμαστε εκεί την ώρα που αποφασίζουν.
 4. Παρουσίαση των βασικών εργαλείων της ηλεκτρονικής δικτύωσης (ιστοσελίδα, Google, Facebook, Twitter, LinkedIn κ.λπ.), που και πώς χρησιμοποιείται το κάθε ένα και παραδείγματα επιτυχημένων προσεγγίσεων.
 5. Google: δημιουργία στοχευμένης διαφημιστικής καμπάνιας και υλοποίησή της. Βελτιώσεις της ιστοσελίδας σας για εύκολη ανεύρεσή της (SEO).
 6. Facebook: δημιουργία online διαφημιστικής καμπάνιας, δυνατότητες διασύνδεσης με ιστοσελίδα και εργαλεία μέγιστης αξιοποίησης των κοινοτήτων που αναπτύσσονται εκεί.
 7. Στην πράξη… η νέα στρατηγική και η χρήση της εφαρμόζονται βήμα- βήμα σε ένα ολοκληρωμένο παράδειγμα εφαρμογής καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου (work shop). Στο πέρας του σεμιναρίου γίνεται η αξιολόγηση των συμπερασμάτων, επίλυση πιθανών αποριών καθώς και ελεύθερη συζήτηση.
Επαγγελματικά οφέλη - Πλεονεκτήματα:

Επαγγελματικά οφέλη σεμιναρίου:

 • Εξοικείωση με τους νέους τρόπους επικοινωνίας προϊόντων & υπηρεσιών.
 • Εξοικείωση με τον τρόπο λειτουργίας των βασικότερων ηλεκτρονικών εργαλείων και με τον τρόπο ένταξης τους στο πλάνο προώθησης των προϊόντων ή των υπηρεσιών μίας επιχείρησης. Ταυτόχρονη εκμάθηση του βασικού χειρισμού τους, αλλά και των βασικών χαρακτηριστικών του καθενός που μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχημένη επικοινωνία.
 • Δημιουργία οικονομιών κλίμακος από τη χρήση των νέων τεχνολογιών, σε σχέση με τις παλιές μεθόδους επικοινωνίας.
 • Ικανότητα αύξησης του εν δυνάμει πελατολογίου αλλά και των πωλήσεων
 •  Δημιουργία πλεονεκτήματος, έναντι του ανταγωνισμού.

 

Πλεονεκτήματα σεμιναρίου:

 • Πιστοποιητικό παρακολούθησης Engineering-Intelligence
 • Κάρτα μέλους Engineering- Intelligence Club
 • Εκπτωτική συμμετοχή σε περίπτωση που παρακολουθήσετε και κάποιο άλλο από τα διαθέσιμα σεμινάρια μας
 • Αίθουσες Διδασκαλίας με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα και προσωπικό Η/Υ για κάθε εκπαιδευόμενο
 • Διεξαγωγή σε ολιγομελή τμήματα, ώστε να απαντώνται οι ερωτήσεις με αμεσότητα
Επιπλέον στοιχεία:

Internet Marketing & Social Media Vs Συμβατικών Μέσων ΕπικοινωνίαςΕισηγητές:

 • Εισήγηση από μηχανικούς με πολύχρονη εμπειρία και μεταδοτικότητα

Εκπαιδευτικό υλικό:

 • Μπλοκ Σημειώσεων και Στυλό.
 • Σημειώσεις εισηγητή

Ειδικές προσφορές - Επιδότηση:

 • Προσφέρονται ειδικές τιμές για συμμετοχές σε περίπτωση που δηλώσετε συμμετοχή μαζί με κάποιον / κάποιους γνωστούς ή συναδέλφους σας.
 • Παρέχονται ειδικές τιμές για εταιρικές εκπαιδευσεις σε κλειστά τμήματα.
 • Δυνάτότητα επιδότησης του κόστους συμμετοχής από τον ΟΑΕΔ μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ (0,24%)
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210-5157260 ή ηλεκτρονικά πατώντας εδώ.

designed by   Rdc Informatics     powered by   Content Optimizer - RDC Informatics' Content Management Platform