Εγγραφή newsletter
Εγγραφείτε στο newsletter της Engineering-Ιntelligence συμπληρώνοντας το email σας.
Κατάλογος σεμιναρίων

Αρχιτεκτονικά - Σχεδιαστικά

Γεωτεχνικά

Ευρωκώδικες

Στατικά Κτηρίων - Σκυρόδεμα

Στατικά Κτηρίων - Χάλυβας

Ενεργειακά

Μηχανολογικά

Real Estate

Κατασκευαστικά

Γεφυροποιία

Οικονομία – Διοίκηση

E-Classroom Πύλη σύγχρονης τηλεκπαίδευσης Engineering-Intelligence
Engineers' Club - Γίνετε μέλη του μεγαλύτερου club μηχανικών στην Ελλάδα!
Συνεργαστείτε μαζί μας

Επαγγελματική πιστοποίηση "Αρχές λειτουργίας, μελέτη & εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων" από την Engineering Intelligence & την ICT Europe

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

ICT EuropeΗ Engineering Intelligence ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης της επαγγελματικής πιστοποίησης "Αρχές λειτουργίας, μελέτη & εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων" από το φορέα πιστοποίησης ICTEurope (www.icteurope.gr). Η νέα πιστοποίηση αποτελεί προϊόν συνεργασίας της ICT Europe και της ακαδημαϊκής ομάδας του τομέα Ενέργειας της Engineering Intelligence. Δημιουργήθηκε για να αποτελέσει ένα ισχυρό εργαλείο πιστοποίησης γνώσεων στο γνωστικό αντικείμενο των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων για τα στελέχη που δραστηριοποιούνται στην αγορά της Ενέργειας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν τη συγκεκριμένη πιστοποίηση κατόπιν εξετάσεων που διενεργούνται σύμφωνα με τις διαδικασίες του αναγνωρισμένου φορέα πιστοποίησης ICTEurope, το εξεταστικό σύστημα του οποίου έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Οι κάτοχοι της πιστοποίησης "Αρχές λειτουργίας, μελέτη & εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων" αναβαθμίζουν ουσιαστικά και τυπικά τα επαγγελματικά τους προσόντα σε ένα από τον πιο αναπτυσσόμενους τομείς της "πράσινης" οικονομίας.

Σεμινάρια, ημερίδες και μαθήματα εξ' αποστάσεως καθώς και εξετάσεις για την νέα πιστοποίηση διενεργούνται από την Engineering Intelligence (στο εκπαιδευτικό κέντρο Αθηνών) αλλά και στο δίκτυο συνεργαζόμενων εκπαιδευτικών κέντρων Engineering-Points σε όλη την Ελλάδα.

Η Engineering Intelligence είναι ένας καινοτόμος εκπαιδευτικός οργανισμός δια βίου μάθησης, που έχει ως κύρια αποστολή να παρέχει στον επαγγελματία μηχανικό υπηρεσίες εκπαίδευσης και κατάρτισης σε εφαρμοσμένα πεδία της αγοράς εργασίας των μελετών και κατασκευών. Η θεματολογία των σεμιναρίων αφορά εξειδικευμένα πακέτα λογισμικού για μηχανικούς, την αντίστοιχη τεχνική νομοθεσία και κανονισμούς, καθώς και πρακτικές απαντήσεις σε θέματα της κάθε ειδικότητας. Το σύνολο των εκπαιδευτικών υπηρεσιών της Engineering Intelligence διατίθεται σε όλη την Ελλάδα μέσα από το δίκτυο συνεργαζόμενων εκπαιδευτικών κέντρων Engineering-Points .

Περισσότερες πληροφορίες για την Engineering Intelligence καθώς και το δίκτυο συνεργαζόμενων εκπαιδευτικών κέντρων Engineering-Points μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.engineering-intelligence.gr.

designed by   Rdc Informatics     powered by   Content Optimizer - RDC Informatics' Content Management Platform